Autor: Helen Külaots • 12. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helista suvalisele rootslasele ehk kuidas Rootsi riik end turundab

Kampaania "Rootsi number"
Aprilli alguses läks Rootsis käima riiki tutvustav kampaania "The Swedish Number". Nimelt on Rootsil nüüd oma telefoninumber, millele helistades ühendatakse sind mõne kohaliku elanikuga, kellelt saab küsida enda jaoks huvipakkuvaid küsimusi.

Kampaania autori Björn Stahli (agentuuri Ingo Stockholm loovjuht, kes oli muuseas ka loovusfestivali Balticbest 2015 žürii liige) sõnul keskendub kampaania põhiidee sellele, et Rootsi on vaba maa ning inimesed võivad vabalt avaldada oma arvamust ning kes oleks seega parem oma riigist rääkima kui mitte selle elanikud. Kampaania tähistab ka Rootsi ajakirjandusvabaduse 250. aastapäeva. Töö tellija, Rootsi Turismiamet, soovib läbi selle tõsta riigi teadlikkust ja tuntust turistide seas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700