Autor: Silja Oja • 3. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna 2015 võitjad saavad White Square Festivalile. Töid saab esitada täna südaööni!

Loovusfestival Kuldmuna 2016 konkursile saab töid esitada veel 3. märtsi südaööni. Kuldmuna võitjad saavad aga aprillis osaleda rahvusvahelisel loovusfestivalil White Square Minskis. Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) poolt korraldatava konkursi auhinnagala toimub 18. märtsil Saku Suurhallis.

“Ka sel aastal teeme koostööd White Square Festivaliga, mis on üle 1000 võistlustööga üks Ida-Euroopa suurimaid,” selgitas ETKALi tegevjuht Lola Tehver. “14. - 16. aprillil Minskis aset leidev loovusfestival tervitab oma nimekirjas osalustasuta 5 parimat Kuldmuna tööd,” lisas Tehver.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700