Agentuur tõi võileivaprojektiga kokku viis toiduainete tootjat

Esimest korda turundusmaastikul koondas strateegiaagentuur La Ecwador kokku oma viis koostööpartnerit, et minimaalse reklaamikuluga luua ühine projekt. Agentuur pakkus oma partneritele võimalust ühise kampaaniana tutvustada enda tooteid ning pakkuda oma klientidele uusi maitsekooslusi. Koostöös viie kodumaise toiduainete tootjaga sai eile hoo sisse võileivaprojekt “Ideaalne võileib”.

Projekti “Ideaalne võileib” eesmärk on tutvustada viie toiduainete tootja parimaid tooteid, mis ühiselt moodustavad ühe isuäratavalt toitva võileiva. Projektis löövad kaasa Eesti Leivatööstus oma pagaritoodetega, Saaremaa Piimatööstus juustude ja määretega, Nõo Lihatööstus lihatoodetega, Bambona puu- ja köögiviljadega ning

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019