21. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agentuur tõi võileivaprojektiga kokku viis toiduainete tootjat

Esimest korda turundusmaastikul koondas strateegiaagentuur La Ecwador kokku oma viis koostööpartnerit, et minimaalse reklaamikuluga luua ühine projekt. Agentuur pakkus oma partneritele võimalust ühise kampaaniana tutvustada enda tooteid ning pakkuda oma klientidele uusi maitsekooslusi. Koostöös viie kodumaise toiduainete tootjaga sai eile hoo sisse võileivaprojekt “Ideaalne võileib”.

Projekti “Ideaalne võileib” eesmärk on tutvustada viie toiduainete tootja parimaid tooteid, mis ühiselt moodustavad ühe isuäratavalt toitva võileiva. Projektis löövad kaasa Eesti Leivatööstus oma pagaritoodetega, Saaremaa Piimatööstus juustude ja määretega, Nõo Lihatööstus lihatoodetega, Bambona puu- ja köögiviljadega ning Maadlex kastmetega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700