Autor: Hando Sinisalu • 25. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EPICA Awards 2015: Pikk reklaam on hea reklaam!

Minu jaoks on juba traditsiooniks saanud veeta novembrikuus kolm päeva pimedas ruumis mõnes Euroopa pealinnas ja vaadata hommikust õhtuni reklaame. Mitte lihtsalt vaadata, vaid neid ka hinnata. Sadu ja sadu, isegi tuhandeid reklaame. Selle masohhistliku harrastuse nimi on osalemine EPICA žüriis. Loe Hando Sinisalu muljeid EPICA Awards žürii tööst Berliinis.

Seekord siis istusime pimedas ruumis Berliini lääneosas Kurfürstendamil ja vaatasime reklaame 75st riigist, välja arvatud Eesti (Eesti agentuurid teatavasti rahvusvahelistel konkurssidel osaleda ei armasta). EPICA konkurss kasvab iga aasta eelkõige tänu Aasia ja Ameerika riikidest tulevatele reklaamidele, tänavu oli konkursil juba üle 3200 töö.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700