Autor: Silja Oja • 10. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

29. oktoobril Tallinnas: Eesti networkingu esikonverentsile Best B2B!

Best B2B esineja, Arvamusfestivali eestvedaja Kristi Liiva
Tahad teada, kuidas luua ja hoida häid ärisuhteid introvertide kaitsealal (loe: Eestis)? Esinevad Ede Schank Tamkivi, Marika Jahilo, Kristi liiva, Gary Morgan, Aavo Kokk, Margus Liivamägi, Ülar Maapalu, Anneli Ohvril jpt.

Kuna B2B äris on klientide arv suhteliselt väike, on ärisuhete loomine ja hoidmine võtmetähtsusega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700