18. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balticbesti žüriisse lisandus Forsman & Bodenfors Norra esindaja

Beathe Stangeland Eide, Projektidirektor agentuuris SMFB (Norra)
Balticbesti žüriisse ja esinejate hulka lisandus Shnel & Melnychuck & Forsman & Bodenforsi projektidirektor Beathe Stangeland Eide (Norra).

Beathe töötab hetkel projektidirektorina Oslos asuvas loovagentuuris Shnel & Melnychuck & Forsman & Bodenfors (SMFB). SMFB klientide hulka kuuluvad näiteks Ikea, Geox, Diesel jpt. Enne SMFB meeskonnaga liitumist tegutses Beathe üle 15 aasta meediavaldkonnas. Kõige pikemalt töötas ta meediaagentuuris MediaCom Norway, kus viimastel aastatel täitis meediadirektori ametikohta. Ta on avaldanud hulgaliselt meediateemalisi artikleid ning olnud kaasautoriks välimeediast rääkivale raamatule. Lisaks on ta sage konverentsidel esineja, õppejõud koolis National Institute for Advertising ning olnud ka Norra meediaagentuuride esindusorganisatsiooni Mediaforum juhatuse esimees. Beathe on oma tööde eest võitnud mitmeid auhindu, sealhulgas ka Meedia Kuldlõvi Cannes'ist ja Kuld Global Festival of Media konkursilt. 2012. aastal sai ta Mediaforum Honorary Award tiitli, mis on Norra meediatööstuse kõrgeim tunnustus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700