Autor: Silja Oja • 13. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raadiogrupi Sky Media uus juht on Karin Kundla

Eesti suurima kommertsraadiojaamade grupi Sky Media tegevjuhina asus märtsis tööle Karin Kundla. Seni 15 aastat tegevjuhi rolli täitnud Ilmar Kompus jätkab ettevõtte nõunikuna. Karin Kundlal on 17-aastane turunduse- ja juhtimisalane kogemus Saku Õlletehases, lisaks on ta juhtinud Eesti suurimat reklaamiagentuuri The Division. Viimased aastad töötas ta konsultandina, keskendudes brändi-ja meediastrateegia, organisatsioonijuhtimise ning teenusedisaini teemadele.

„Liidame oma meeskonnaga Karini pikaajalise strateegilise müügi- ja turundusvaldkonna juhtimiskogemuse, mis tõstab uuele tasandile meie igapäevase teenuse sisu kliendi jaoks,” kommenteeris Ilmar Kompus. Ta lisas, et lisaks on Karinil pikaajaline meeskonna juhtimise kogemus, mis on oluline Sky Media kui organisatsiooni tänases arengus.

„Olen viimastel aastatel tööalaselt kokku puutunud paljude ettevõtete ja nende töötajatega ning pean tunnistama, et Sky Media on kindlasti üks positiivsema auraga ettevõtteid Eestis,” ütles Karin Kundla. “Võtan austusega üle juhtimise ettevõttes, mille raadioprogrammid on nii sisult kui tehniliselt tipptasemel ning just seetõttu saavutanud kuulajate tohutu poolehoiu ja usalduse”.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700