Autor: Silja Oja • 3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BDO Eesti turundust- ja kommunikatsiooni asus juhtima Karin Luiga

Alates jaanuarist 2015 juhib rahvusvahelise audiitor- ja konsultatsiooniettevõtte BDO Eesti korporatiivset turundust ja kommunikatsiooni Karin Luiga.

Karin on teenuste turunduse valdkonnas kogenud spetsialist. Ta on üle kümne aasta töötanud advokaadibüroode võrgustikus, kus ta viimastel aastatel keskendus turunduse koordineerimisele Baltikumis ning omandas väärtuslikke kogemusi piiriülest koostööd juhtides. Lisaks pikaajalisele kogemusele omas valdkonnas on ta Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni instituudis lõpetatud magistriõpingud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700