Autor: Silja Oja • 5. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi turundust asus juhtima Lauri Toomsalu

Alates 5. jaanuarist 2015 on Delfi turundusjuht Lauri Toomsalu. Delfi senine turundusjuht Helen Kõvask liikus edasi joogikontserni Olvi Grupp.

Lauri Toomsalu sõnul on Eesti suurima online uudiste keskkonna turundamine suur väljakutse. „Kogu digimaailm muutub väga suure kiirusega, kogu aeg tuleb olla toimuvaga kursis ning mõelda uute lahenduste peale. Delfi on kvaliteetse brändina Eestis tugevalt kanda kinnitanud ning seda lippu tuleb ka edaspidi kõrgel hoida,“ rääkis Toomsalu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700