Autor: Silja Oja • 18. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Janno Siimar: turunduse ülesanne on lüüa väravaid

Intervjuu Velveti loovjuhi Janno Siimariga.

Mis on Velvet Creative Alliance?

See on loovate meeskondade liit. Hetkel töötab meil kokku 27 inimest. Creative Alliance’isse kuuluvad fotostuudio Kliff ja Klaus, graafilise disaini agentuur Velvet Disain ja veebiga tegelev Velvet Digital Paper, tootmisvahendusüksus Mardikas (nimekaartidest kuni messiboksideni välja) ja strateegilise disainiga (sh. teenusedisainiga) tegelev Velvet Labs – see, kus mina töötan. Mida aeg edasi, seda vähem on piire nende üksuste vahel. Liigume täisintegreeritud disainibüroo suunas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700