Autor: Silja Oja • 19. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Häid pühi! Toredat aasta lõppu! Õnne ja rõõmu!

Best Marketing soovib kõikidele oma lugejatele, konverentsikülastajatele ja koostööpartneritele ilusat ja õnnelikku pühadeaega!

2013. aasta jooksul ilmus Best Marketingi uudiskirju kokku 39, kirjasaajate arv ületas 7000  ja Best Marketingi Facebooki fännide arv 5000 piiri. Best Marketingi seminaride ja konverentside osaluste arv ületas 1300. Best Marketing tänab kõiki oma lugejaid, kaasautoreid, toetajaid, koostööpartnereid, fänne ja konverentsikülastajaid ning soovib rõõmsaid pühi!

2014. aastal ootame teid osalema meie konverentsidel:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700