Autor: Silja Oja • 14. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ kutsub tasuta turunduskonverentsile „Muutuv tarbija muutuvas turunduses“

23. mail tähistab TTÜ turunduse õppetool oma 20. sünnipäeva kevadkonverentsiga ”Muutuv tarbija muutuvas turunduses”.

Konverentsile on oodatud kõik turundushuvilised tudengid, vilistlased ja asjaarmastajad, kes soovivad esimesena kuulda uusimatest muutustest turunduses ja tarbijakäitumises. Samuti ootame ettekandeid kuulama ja töötubades osalema algajad ettevõtjaid, kes astuvad turunduses esimesi samme ja hindavad seejuures spetsialisti nõu. Konverents toimub 23. mail algusega kell 9.00 TTÜ majandusteaduskonnas, ruumis X-209. Loe lisa SIIT.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700