Autor: Silja Oja • 17. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna Meedia žürii esimees Aare Ristal: "Esitage üks lahendus korraga"

Kuldmuna 2013 Meedia kategooria tööde taseme ja vormistuse kohta avaldab arvamust žürii esimees, Omnicom Media Group Eesti juht Aare Ristal.

Muret tegi see, et kõik tööd olid halvasti vormistatud. Žürii nägi kurja vaeva, et üles leida see nutikas meediakasutuse idee või aru saada, kas teostus üldse olemas oli või kas oli mingi seos idee ja teostuse vahel.

Ilmselt esitajad ei lugenud juhendit. Suur osa töid oli lihtsalt A4 formaadist A3-e ümbervormistatud Äripäeva konkursi tööd. Erinevalt Äripäevast ei olnud aga Kuldmunale vaja kirjutada sellest, et tõusis müük ja suurenes kliendi rahulolu, vaid ainult näidata uudset ja loovat meediakasutust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700