4. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT Äppmiljonäri konkurss turundab innovatsiooni

EMT Äppmiljonäri konkurss on mõeldud mitte ainult selleks, et teha ühest inimesest edukat appreneuri (app + entrepreneur), vaid et turundada tehnoloogiavaldkonda ja innovatsiooni inimeste kaasamise kaudu. EMT kuulutas konkursi välja just ideedele, mitte ei vali parimat valmis arendatud rakendust.

On palju räägitud, et innovatsioon kui sõna jääb paljude jaoks kaugeks ning üleskutse innovaatiliselt mõelda leiab kõlapinda eeskätt nende seas, kes seda niikuinii teevad. Seega on Äppmiljonäri konkurss eeskätt püüe tuua inimesed innovatsiooni ja ettevõtlikkuse juurde kõige maalähedasema asja ehk potentsiaalse isikliku kasu kaudu.

Tänases info- ja tehnoloogiaühiskonnas on mobiilirakenduste ehk äppide maailm plahvatuslikult kasvav ning üha sagedamini võib kuulda edulugusid rakendustega rikkaks saamisest - olgu selleks siis soomlaste Angry Birds või Eesti ettevõtte Creative Mobile loodud autode kiirendusvõistlus Drag Racing. Nutitelefonide ja tahvelarvutite müügi kiire kasv on muutnud mobiilirakenduste osatähtsust ka tänases turundustegevustes. Äppidesse integreeritakse erinevaid funktsioone, mis ettevõtte tegevusi kiirendavad, parandavad ja klientide elu mugavamaks teevad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700