13. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luisa: "Tõlkebüroos ei tööta vaid filoloogid!"

Levinud on valearusaam, et tõlkebüroos töötavad vaid filoloogid. Tegelikkuses töötab seal muude erialade esindajaid palju rohkem. Näiteks turundus- ja reklaamtekste tõlgivad Luisas valdkonna asjatundjad.

Best Marketingile andsid intervjuu Luisa Tõlkebüroo Tallinna kontori juhataja Kairi Neemoja, juhatuse liige Berbel Pruunsild ning väliskliendihaldur Kadri Õismaa

Mis on see, mis eristab Luisa Tõlkebürood konkurentidest?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700