12. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Golden Drumil võidutsesid (jälle) rumeenlased

Eelmisel nädal toimus Sloveenias Portorožis järjekorras juba 18. reklaamifestival Golden Drum, mis on Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni tähtsaim reklaamikonkurss.

Nagu viimastel aastatel traditsiooniks saanud, läks suur osa auhindu Rumeeniasse. Vodafone Romania valiti parimaks reklaamikliendiks ja McCann Erickson Romania sai parima agentuuri tiitli. Lisaks Rumeeniale olid võidukad riigid ka Poola, Iisrael, Türgi ja Ukraina.

Eesti ja teiste Balti riikide agentuurid mitte ühtegi auhinda seekord ei võitnud. Eesti on viimastel aastatel Drumist üldse kuidagi kõrvale jäänud. Kui me jalgpallis Balkani riike tuuseldame, siis tasuks järgmisel korral ehk jälle ka reklaamilahingus enda võimed proovile panna?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700