25. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion otsib internetireklaami müügikonsultanti

Otsime oma meeskonda INTERNETIREKLAAMI MÜÜGIKONSULTANTI, kelle põhilised tööülesanded on:

? pakkuda klientide vajadustest lähtuvaid veebireklaami lahendusi Eesti suurimates internetikeskkondades NETI ja hot.ee;

? luua uusi ja hoida olemasolevaid kliendisuhteid ning neid arendada;? lahendada klientide jooksvaid soove ja muresid;? kohtuda väga paljude klientidega ning suhelda aktiivselt telefoni ja e-posti teel;? seista hea kliendi positiivse kogemuse eest Elioniga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700