16. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti teletööstus tõhustab reklaamijaotusteenuseid

Kanal 2, Kanal 11, Kanal 12, TV3, TV6, 3+, RTR, PBK, Ren TV, Fox Life, Fox Crime, Sony Entertainment ja National Geographics on nüüd täielikult integreeritud reklaamijaotusteenusega Adtoox. Seega on Eesti meediatööstus astunud suure sammu konfidentsiaalsuse ning kvaliteedi tagamise suunas, vähendades samas ka kõigi koostööpartnerite töökoormust. Eesmärgiks on järk-järgult lõpetada olemasolevate FTP-de kasutamine.

Peamised eelised Adtooxi kaudu reklaame hallates (võrreldes FTP-ga):

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700