10. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi pakub nüüd ka ''trükireklaami''

Aprilli lõpus sai Delfi valmis arendusega, mis võimaldab serveerida reklaame ka Delfi pildigaleriides. Reklaam hõlmab terve ekraani ning galeriis kuvatakse see pärast igat seitsmendat pildivahetust, kuid ühte kampaaniat mitte sagedamini kui kaks korda minutis. Galerii algvaates reklaamid nähtavad ei ole.

"Lahendus meenutab veidi trükireklaami, sest reklaamipind on staatiline, ei ole klikitav, kuid samas kasutab ära ka online-meedia võimalusi. Nimelt oleme lisanud võimaluse kuvada reklaampildi all kliendi veebiaadressi või lühisõnumit, millel klikkamine suunab kasutaja edasi kliendi lehele," kirjeldab uut võimalust Delfi eriprojektide müügijuht Priit Allas. Eelkõige on uut toodet luues mõeldud klientidele, kelle reklaami kontseptsioon eeldab terve ekraani kasutamist.

"Tänasel päeval võime rõõmustada, sest lisaks tavapärastele online-meedia reklaamlahendustele suudab Delfi pakkuda põhimõtteliselt kõiki samu reklaamiformaate, mida pakuvad teised suuremad meedialiigid: trüki- ja välimeedias kasutatavatele formaatidele vastab reklaam Delfi pildigaleriides, telereklaamile vastavad Delfi TV saadete ees näidatavad reklaamklipid," lisab Delfi müügidirektor Rivo Põldoja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700