8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas soovid töötada tuntud rahvusvaheliste moebrändide suhtekorraldajana?

Polhem Public Relations on juhtiv avalike suhete ja kommunikatsiooniga tegelev ettevõte Skandinaavias, mis pakub teenuseid moe, kosmeetika ja kodusisustuse vallas. Polhem PR on esindatud Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Prantsusmaal, Poolas, Lätis, Leedus ja Eestis. Me pakume kliendile suhtekorraldust, brändi strateegiat, showroomi teenuseid, ürituste korraldamist ja show produtseeringut. Vaata kodulehte: www.polhem.com

Moealase suhtekorraldajana on Sinu tähtsaimateks ülesanneteks:1. Pidev suhtlemine moeajakirjanike ja klientidega, kliendisuhete hoidmine, uute klientide leidmine;

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700