28. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TV3 turundusjuhiks sai Merle Viirmaa

Alates 28. septembrist 2009 on Modern Times Group Eesti ettevõtete TV3 AS ja Mediainvest Holding AS turundusjuhi ametis Merle Viirmaa.

Endisest Ekspress Grupi tegevjuhist Priit Leitost sai 28. septembril Modern Times Group Eesti ettevõtete TV3 AS ja Mediainvest Holding AS tegevjuht. Nimetatud ettevõtete alla kuuluvad brändid TV3, TV6, 3+, Star FM ja Power Hit Radio. Merle Viirmaa ametiks on samade MTG brändide turundamine.

Merle on töötanud 11 aastast meedia valdkonnas, neist viimased üheksa AS Ajakirjade Kirjastuse turundusdirektorina.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700