24. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Kunstimuuseumi turundusjuhiks sai Katri Ristal

Alates 15. septembrist 2009 täidab Eesti Kunstimuuseumi turundusjuhi ülesandeid Katri Ristal.

Varem on Katri töötanud Eesti Vabaõhumuuseumi turundusdirektorina, EKA Disaini Innovatsioonikeskuse juhatajana ning tegutsenud eraettevõtjana telekommunikatsiooni valdkonnas. Katri on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna, pooleli on õpingud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kultuurikorralduse magistrantuuris.

Eesti Kunstimuuseum on mitmete erinevate muuseumidega institutsioon, mille alla kuuluvad Kadrioru kunstimuuseum (Kadrioru loss ja Mikkeli muuseum), Niguliste muuseum, Adamson-Ericu muuseum ja alates 2006. aastast avatud KUMU kunstimuuseum – Eesti Kunstimuuseumi uus peahoone.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700