4. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

21. mail Tallinnas Gregory Troussovi meistriklass ''Marketing to Russians''

Vene tipp-turunduskoolitaja ja Password 2009 lemmikesineja Gregory Troussov tuleb taas Eestisse ja annab 21. mail TTÜ õppekeskus International University Audenteses terve päeva kestva meistriklassi teemal "Turundamine venelastele".

Gregory Troussov on üks Moskva juhtivatest turundusekspertidest. Ta on Moskva Ülikooli turunduse professor. Tema raamat "Nad tulevad ja ostavad" sai Venemaa 2007. aasta parima turundusraamatu auhinna. Venemaa ajakiri "Marketing Management" valis Troussovi 2007. aasta Venemaa parimaks turunduskoolitajaks.

Meistriklass toimub inglise keeles!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700