22. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Creatumiga liitus Eesti üks juhtivaid Art Directoreid Jüri Jegorov

18. märtsil alustas reklaamiagentuuris Creatum tööd Jüri Jegorov, kes hakkab Senior AD-na kureerima ettevõtte visuaalset / kunstilist poolt.

Kuni eelmise nädalani töötas Jüri Päewaleht Disaini peakunstnikuna, varem on ta töötanud Hoiupanga peakunstnikuna ja juhtiva AD-na reklaamiagentuuris Vanzetti. Tema portfoliosse kuulub palju brände nii Eestist kui laiast maailmast.

Jüri on lõpetanud EKA, korraldanud isiknäitusi ja kujundanud mitmeid raamatuid. Tema töid on pärjatud Kuldmuna konkursil.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700