8. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majandusajakiri Ärielu ilmub nüüdsest 100-leheküljelisena

Alates 9. septembrist 2008 on igal teisipäeval ilmuv Kalev Meedia majandusajakiri Ärielu senisest sisukam, ilmudes nüüd 100-leheküljelisena. Mahukamas ajakirjas hakkavad ilmuma regulaarsed ülevaated kõigi olulisemate majandusvaldkondade kohta, samuti on ruumi juurde saanud uudisküljed ning arvamusrubriik.

Ärielu peatoimetaja Kristiina Tambergi sõnul võib prognoosida, et praegused rasked ajad tõstavad huvi majandusajakirjanduse vastu. "Meie toimetuse tähelepanu püsib kindlasti kõigil neil uudistel, mis puudutavad uusi majandusprognoose. Et ei jääks märkamata esimesed positiivsed märgikesed, mis majanduse langusest ülesaamisele viitavad. Või edasi andmata väärt näpunäited, kuidas just nüüd ja praegu nii töötajana kui ka ettevõtjana oma eluga hästi hakkama saada," rääkis ta.

Lisaks tõsistele teemadele sai mahtu juurde ka vaba aja teemasid puudutav osa, nüüdsest ilmub ajakirjas näiteks ka ärikoomiks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700