21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinlased eelistavad teha oste suurtes kaubanduskeskustes

TNS Emori poolt Tallinnas ja Harjumaal läbiviidud kaubanduskeskuste seireuuring näitab, et kõigi suuremate Tallinna kaubanduskeskuste klientuur on võrreldes eelmise aastaga suurenenud, st järjest enam elanikke teeb oma ostud kaubanduskeskustes. Kõige enam on kliente juurde võitnud Viru keskus koos Tallinna kaubamajaga. Ostukoha eelistused peegelduvad ka elanike hoiakutes - kaheksa inimest kümnest eelistab sisseoste teha suuremas kaubanduskeskuses, kus on palju erinevaid kauplusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700