21. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas on läinud uutel tegijatel suhtekorraldus- ja reklaamiturul

Augustis oma tööd alustanud kommunikatsioonibürool Jugaste, Liiva ja Seimann läheb Kristina Seimanni sõnul hästi. „Meil on sellised tööd, kliendid ja projektid, kus me saame pakkuda strateegilise planeerimise teenust, mis on hea ja arendav ka meie meeskonna jaoks“, ütles firma osanik. „Meie üle kolme kuu tegutsenud „ümarlauameeskond“, mis koosneb kolmest aktiivsest osanikust ning kahest konsultandist, toimib hästi. Firma on kasvanud kiiremini kui me esialgu planeerisime ning peatselt plaanime võtta tööle veel ühe konsultandi“, lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700