Autorid: Toomas Truuverk, Ken Rohelaan, Jane Suu, Laura Reiter • 19. mai 2022

Eesti ärimaailma viie mõjukaima sekka kuulub meediavaldkonna esindaja

Meediavaldkonna kõige mõjukamaks otsustajaks võib endiselt pidada MM Grupi, Postimees Grupi, Kroonpressi ja Semetroni nõukogu esimeest Margus Linnamäed, selgus värskest Äripäeva Otsustajate TOPist. Kokku on 100 mõjukaima Eesti äriliidri seas neli meediavaldkonna esindajat.
Margus Linnamäe on endiselt Eesti mõjukaim meediavaldkonna esindaja.
Foto: Andras Kralla

Äripäev kaardistas Eesti suurettevõtete juhatuse ja nõukogu liikmete ärisuhete võrgustiku ning reastas selle põhjal laialdase mõjuga äriliidrid. Reastatud 100 isikust 4 isikut kuuluvad meediavaldkonda ja kõrgeimal ehk 5. kohal positsioneerub Margus Linnamäe (eelmisel aastal 19. kohal, mis oli meediavaldkonna kõrgeim).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700