Autor: Heli Künnapas • 12. mai 2023

Pinterest leidis viisi kasutajatele raha teenimiseks

Sotsiaalmeediaettevõte Pinterest kandis ümberstruktureerimise tulemusel kahjumit, kuid jätkab arengut teel monetiseerimise poole. Hiljutiste muudatuste abil on Pinteresti kasutajatel võimalus nüüd oma sisuga rohkem raha teenida, vahendas Yahoo Finance.
Foto: Unsplash

Platvormi värskendatud võimalused lubavad Pinteresti kasutajatel saada nüüd osa funktsioonidest, mis olid saadaval ainult ettevõtte kontodele. Lisaks on nüüd võimalus kõikjale lisada linke, seega saavad kasutajad postitatava sisuga raha teenida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700