Autor: Best Marketing • 19. juuni 2024

Ära jää ilma! Best Internet 2024 soodsaim hind lõpeb 21. juunil

Digiturunduse aastakonverents Best Internet toimub sel aastal taas ühepäevase üritusena 13. septembril Mustamäe Apollo kinos. Soodsaima hinnaga saab konverentsile registreeruda veel vaid kuni 21. juunini (k.a).

Best Internet on inspireeriv ja praktiline konverents digiturundajatele. Seekord võtame fookusesse uusimad arengud olulistel teemadel digiturunduses – AI, Google, SEO, Meta, kogukondade loomine ja eelarve planeerimine.

7 põhjust, miks osaleda Digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2024

  1. Käsitleme hetkel kuumimat teemat digiturunduses - tehisaru. Kuuled nii visiooni ettekannet AI kohta Eesti globaalse haardega tehnoloogia visionäärilt Silver Keskkülalt kui ka praktilisi kogemuslugusid Eesti suurettevõtetelt - millised on õnnestumised ja läbikukkumised AI osas.
  2. TikTok avab peagi Eesti ettevõtetele võimaluse reklaami osta - saad teada, kuidas, miks ja millal TikTokis reklaami teha.
  3. Kuuled praktilisi soovitusi selle kohta, kuidas 2025. aastal kulutada väikest, keskmist ja suurt reklaamieelarvet.
  4. Saad ülevaate Eesti viimase aja parimatest digiturunduse töödest Aasta Digitegu konkursi võitjate esitluste kaudu.
  5. Eesti ühe edukaima kogukonna Investor Toomase eestvedaja Juhan Lang annab nõu, kuidas veebis ja sotsiaalmeedias kogukondi ehitada ja neile tooteid müüa.
  6. Saad ideid, kuidas panna Chat GPT sinu brändi soovitama - ehk milline on SEO tehisaru ajastul.
  7. Best Interneti kokkuvõttena saad kaasa 25 soovitust kuidas aastal 2025 oma digiturundus uuele tasemele viia!

Vaata konverentsi kogu infot ja programmi SIIT.

Best Internet 2024 konverentsi soodsaim hind kuni 21. juunini (k.a) on 319 eurot (km-ga 389,18 eurot). Konverentsi täishind on 459 eurot (km-ga 559,98 eurot). Registreeru konverentsile juba täna SIIN.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700