Autor: Anette Viktoria Kuuskman • 27. märts 2024

Lõhnabränding aitab tõsta ettevõtte müüginumbreid

Lõhnaasjatundjate Romain Laneyrie’ ja Roger Bensingeri sõnul on inimese haistmismälu kõige võimsam ja nii saab selle edukalt ettevõtte brändingu jaoks tööle panna, tõstes bränditeadlikkust 70 protsenti.
Ettevõtte DSM-Firmenich äriarenduse vanemjuht Romain Laneyrie tänavusel Passwordil.
Foto: Marko Mumm

Prolitec on ettevõte, mis on pühendunud õhukvaliteedi ja lõhnalahenduste täiustamisele, pakkudes teenust suurbrändidele, nagu Abercrombie & Fitch, Giorgio Armani ja Mercedes-Benz. DSM-Firmenich, tuntud oma innovatsiooni poolest tervise, toitumise ja bioteaduste vallas, loob aga lõhnad, tänu millele nende kahe ettevõtte sümbioosne koostöö toimib.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700