Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 19. veebruar 2024

Oatly endised turundajad: tähtis on leida brändile õige tonaalsus

Rootsi ühe tugevaima toiduainebrändi Oatly globaalse sotsiaalmeedia tiimi endised liikmed Sara Hanssoni ja Johan Majeri sõnul on kogu taimse piima äri väga sarnase kommunikatsiooniga - seal oleks võimalik eristuda väga igava brändi ja igava pakendiga.
Sara Hansson

Töötasite üle 10 aasta Oatly’s sotsiaalmeedia valdkonnas. Mis on teie arvates selle aja jooksul kõige rohkem sotsiaalmeedia maailmas muutunud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700