Autor: Laura Reiter • 15. veebruar 2024

IKEA esimene globaalne kampaania trotsib “don’t try this at home” tabusid

IKEA esimeses ülemaailmses kampaanias "Do Try This At Home" on fookuses hinnatundlikkuse teema, mis on tõlgitud turunduslikku keelde. Algatus on esimene loominguline vili IKEA koostööst Interpublic Groupi McCanniga.
<em >McCann Worldgroup</em>

IKEA on viimastel kuudel töötanud selle nimel, et langetada mööbli ja kodukaupade hindu, et meelitada tarbijaid, kes võitlevad inflatsiooni mõjudega. Kampaania "Do Try This At Home" (“Proovi seda kodus”) idee taga on uuringutulemused, mille kohaselt 52 protsenti küsitletud tarbijatest peavad kodu oma lemmikkohaks, kuid 40 protsenti muretsevad seejuures oma finantsolukorra ja sissetulekute pärast.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700