Autor: Laura Reiter • 12. september 2022

IKEA Tallinna poe avamiskampaania puudutas inimeste kõiki meeli

IKEA Eesti turundusjuht Piia Pundi sõnul oli viie meele kontseptsioon kaasatud kõikidesse IKEA Tallinna poe avamistegevustesse - näiteks said tallinlased nuusutada bussipaviljonides IKEA küünlaid ja puudutada IKEA vaipa.
Tallinlased said nuusutada bussipaviljonides IKEA küünlaid ja puudutada IKEA vaipa.
Foto: Georg Andres Veskioja

IKEA Eesti turundusjuht Piia Pundi rääkis, et IKEA Tallinna poe avamiskampaania koosnes paljudest erinevatest tegevustest ja lahendustest - alates tavapärastest PR-tegevustest, meediakampaaniast kuni avamispidustuste ning erilahendusteni, nagu IKEA ratastel bistroo (food truck). Tema sõnul oli avamiskampaania eesmärk tekitada ootusärevust, luua pidulikku meeleolu ja panna inimesed IKEA-st rääkima. Kommunikatsioonis keskenduti täieliku IKEA kogemuse tutvustamisele ja uudishimu tekitamisele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700