Autor: Laura Reiter • 5. detsember 2023

Erki Heinsaar: digiturundust on väga lihtne ära lörtsida

Digiturundusagentuuri Mediabrands Digital juhi Erki Heinsaare sõnul on Google Analytics 4-le üleminekut võetud põhjendamatult kergelt ja neil, kes seal täna asju õigesti teevad, on suur konkurentsieelis. Lisaks märkis ta muu hulgas, et AI tulekuga on spetsialiste pigem juurde vaja.
Erki Heinsaar: "Otsene strateegiline partnerlus Metaga Baltikumis säilib meil ainsana."

Millised on viimase aja suurimad arengud ja muudatused digiturunduses?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700