Autor: Laura Reiter • 3. november 2023

Digiturundusagentuuride TOPi teine: nõudlus digiturundusagentuuride järele on oluliselt kasvanud

Digiturundusagentuuride TOPis platseerus teisele kohale Mediabrands Digital. Topis kõrge koha saavutas ka agentuur Häk. Ettevõtete juhid avavad, kuidas neil eelmine aasta läks, millised olid suurimad kordaminekud ja väljakutsed ning mida plaanivad tulevikuks.
Mediabrands Digitali juht Erki Heinsaar.

Mediabrands Digitali juht Erki Heinsaar kommenteeris, et möödunud aasta kasv on sel aastal jätkunud. Ta tunnetab, et klientide huvi ja vajadus spetsialiseerunud digiturundusagentuuride järele on oluliselt kasvanud ja ka näiteks kliendid, kes osa digikompetentsidest on majja sisse viinud, on nüüd nende juures tagasi. Sellel on Heinsaare sõnul mitmeid põhjuseid: esiteks on see soodsam (reeglina ei ole majasisestele spetsialistidele täiskohta pakkuda) ning agentuurist saab erinevate valdkondade tippspetsialiste täpselt vajaminevas mahus kaasata. Ta lisas, et samuti on agentuuri spetsialistidel suurem kogemus erinevatest valdkondadest klientidega ehk saab tegevusi ja tulemusi võrrelda ning benchmark’ida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700