Autor: Best Marketing • 25. oktoober 2023

Ragn-Sellsi uus tunnuslause muudab senist arusaama prügist

Keskkonnaettevõttel Ragn-Sells on sellest nädalast uus tunnuslause - „What a waste“, mille eesmärk on juhtida tähelepanu materjalide raiskamisele ja näidata, kui väärtuslik ressurss jäätmed tegelikult on. Tunnuslause ja visuaalide lahendus töötati välja majasiseselt.

„Aastasadu on inimkond kaevandanud loodusressursse viisil nagu homset ei oleks. Ostame toitu, mida me kõike ei tarbi; toodame lühikese elueaga tooteid; soetame asju, mida meil tegelikult vaja ei ole; ostame nii palju kui tahame ja lõpuks on see kõik prügi, mis suures osas saadetakse põletamisele. Siis aga alustame kõike uuesti. Meie ülesanne on kutsuda seaduseloojaid ja ühiskonda laiemalt mõtlema jäätmetest uutmoodi, et rohkem panustada materjalide ringlusele,“ ütles Ragn-Sells AS-i juhatuse esimees Kai Realo.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700