Autor: Best Marketing • 25. oktoober 2023

In Nomine kommunikatsioonibüroo tiim sai täiendust

In Nomine kommunikatsioonibürooga liitus konsultant Mariann Saar, kes on lõpetanud Tallinna Ülikooli suhtekorralduse eriala ning õppinud ka Sussexi Ülikooli Brightoni Kaasaegse Muusika Instituudis.
Mariann Saar
Foto: Erik Riikoja

Mariann Saar on töötanud Vaba Lava müügi- ja turundusspetsialistina ja nii on tema kogemustepagasis eelkõige kultuurialane turundus ja reklaam. “Iga uus päev In Nomine tiimiliikmena toob uusi väljakutseid ning ma tahan kommunikatsioonibüroo tegemistesse palju panustada. Ja nagu alati, ka palju juurde õppida. Naasen rõõmuga tagasi kommunikatsiooni juurde, kuid kultuuri naudin endiselt täiel rinnal," sõnas Saar ja toonitas, et väärtustab ka sooja ja professionaalset tööalast õhkkonda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700