Autor: Best Marketing • 6. oktoober 2022

Erik Riikoja sai In Nomine partneriks

Kommunikatsioonibüroo In Nomine osanike hulka astus agentuuri loovjuht Erik Riikoja.
In Nomine loovjuht ja partner Erik Riikoja.

Erik Riikoja on olnud In Nominega seotud alates 2004. aastast, olles aastaid olnud üks peamisi ettevõtte sõltumatuid foto- ja videotööde partnereid. Erik on õppinud Tallinna Ülikoolis reklaami erialal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700