Autor: Best Marketing • 25. november 2021

Start-up turunduses kätt proovinud Siim Palu taasliitus In Nominega

In Nomine kommunikatsioonibürooga taasliitus Siim Palu, kes jätkab tööd PR-konsultandina. Vahepealsel ajal omandas Siim teadmisi influencer- ning startup maailmast, mida plaanib nüüd rakendada klientide kommunikatsioonivajaduste täitmiseks.
Siim Palu

Poolteist aastat eemalolekut on Palu ainult arendanud ja tal on hea meel olla tagasi. „Kliendid on laias laastus jäänud samaks, kuid on lisandunud ka uusi. Jätkan uue tuhinaga sealt, kus pooleli jäi,“ toob Palu välja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700