Autor: Best Marketing • 14. september 2021

In Nominega liitus sotsiaalmeedia spetsialist

Kommunikatsiooniettevõtte In Nomine sotsiaalmeedia konsultandina asus tööle Marje Paddar, olles varasemalt töötanud digi- ja sotsiaalmeedia, online-müügi ja mõjuisikute turunduse valdkonnas mitmetes ettevõtetes.
In Nomine sotsiaalmeedia konsultant Marje Paddar
Foto: Erik Riikoja

„Mida rohkem hakkasin aru saama kommunikatsiooni olemusest, seda rohkem tundsin, et see mind kõnetab,“ sõnas In Nomine konsultant Marje Paddar. „Samuti paelub mind kommunikatsiooni ja suhtekorralduse juures selle universaalsus – see on midagi, mida saab kõikjal ja ükskõik mis valdkonna puhul rakendada.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700