Autorid: Best Marketing, Marko Mumm • 18. september 2023

FOTOD: Best Internet 2023

15. septembril toimus Mustamäe Apollo Kinos digiturunduse aastakonverents Best Internet 2023, kus muu hulgas tulid esitlusele ja autasustati Aasta Digitegu 2023 võidutöid ja žürii selgitas välja parimatest parima digiteo ehk grand prix'.
Foto: Marko Mummm

Konverentsil astusid üles oma ala tipptegijad nii Eestist kui ka Taanist, Rootsist ja Lätist/Kanadast, kes andsid osalejatele kaasa praktilisi nõuandeid, mida oma töös kohe rakendada saab. Loomulikult olid teemade fookuses tehinsintellekt ja selle erinevad tööriistad ning Google Analytics 4, ent juttu tuli ka loovuse kasutamisest ja lugude jutustamisest digiturunduses ning müügist Instagramis ja Facebookis.

Traditsiooniliselt tulid konverentsil esitlusele ka Aasta Digutegu 2023 võidutööd, mida oli kokku üheksa, ning žürii selgitas välja ka kategooriateülese grand prix'. Vaata, millised olid sel aastal Aasta Digitegu 2023 võidutööd ja grand prix.

Vaata fotogaleriid ka Aasta Digitegu 2023 esitlustest ja autasustamisest.

Foto: Marko Mummm
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700