Autor: Best Marketing • 15. september 2023

Kui suurt netopalka soovivad turundajad teenida?

Turundusvaldkonna töötajad soovivad oma praegusel töökohal teenida 9 protsenti suuremat netopalka kui aasta tagasi, näitavad cvkeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri korraldatud tööturu-uuringu tulemused.
Foto: Unsplash

Turundusvaldkonna töötajad soovivad oma praegusel töökohal teenida 2314-eurost netopalka, mida on 9% enam kui aasta tagasi. Turundajate palgaootus ületab reaalselt teenitavat palka 525 euroga ehk palgasurve antud valdkonnas on pisut madalam (23%) kui Eestis keskmiselt (25%).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700