Autor: Laura Reiter • 4. september 2023

Turundajate palgad on teinud aastaga tubli kasvu. Sooline palgalõhe näitab kahanemise märke

Statistikaameti 2023. aasta 2. kvartali palgaandmetest joonistub välja, et turundajate palgad on endiselt tõusuteel ja kõige enam teenivad turundajad Harju- ja Järvamaal. Positiivse tendentsina on näha aastaga soolise palgalõhe kerget vähenemist, kuigi turundusspetsialistide seas teenivad mehed naistest keskmiselt veidi üle 500 euro rohkem.
Foto: Unsplash
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700