Autor: Laura Reiter • 29. november 2022

Turundajate palgad on tõusuteel. Sooline palgalõhe näitab aga süvenemise märke

Statistikaameti 3. kvartali palgaandmetest selgub, et turundajad teenivad endiselt Eesti keskmisest tunduvalt kõrgemat palka, mis on veelgi kasvanud, ent on ka ametikohti ja maakondi, kus turundajate palganumbrid on langenud. Sooline palgalõhe on endiselt teravalt tuntav ja isegi pisut süvenenud.
Foto: Unsplash
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700