Autor: Best Marketing • 7. september 2023

Bolt alustas koostööd sotsiaalmeediaplatvormiga Snapchat

Bolt alustas koostööd sotsiaalmeediaplatvormiga Snapchat, kellega koos valmis filter, mille abil on miljonitel inimestel üle maailma võimalik näha, millised näeksid nende kodulinna tänavad välja vähemate autodega.

P.E.O.P.L.E. nime kandev liitreaalsusfilter tunneb ära pargitud autod ja asendab need hubaste välikohvikute, jalgrattateede või rohelusega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700