Autor: Best Marketing • 7. august 2023

Saksamaa valgusreklaamide ja viidanduslahenduste tootja omandas osaluse Adfactory Grupis

Baltikumi üks juhtivatest valgusreklaamide ja viidanduslahenduste tootjatest Adfactory Grupp ja Saksamaa valgusreklaamide ja viidanduslahenduste tootja Marahrens Group sõlmisid 2. augustil lepingu, millega viimane omandab olulise osaluse Adfactory Grupis.

Adfactory asutaja ja juhatuse esimehe Jan Mägi sõnul on tehing ettevõtte jaoks oluline verstapost, mis aitab luua lisaväärtust nii Adfactory klientidele, töötajatele kui ka tarnijatele. „Adfactoryst ja Marahrensist saavad strateegilised partnerid. Mõlema ettevõtte tooteportfellid täiendavad üksteist hästi, kuna Adfactoryl on laiaulatuslik kogemus maismaa viidanduslahenduste tootmises ja Marahrens on omakorda juhtiv merendusvaldkonna viidanduste tarnija. Strateegilise partnerlusega tagatakse vastastikune teadmiste edasiandmine ning tekib tehnoloogiline sünergia, millega suurendame nii tootmis- kui ka müügivõimalusi Baltikumis ja Põhjamaades,“ selgitas Mägi, kes ühtlasi jätkab Adfactory juhatuse esimehena ja suuromanikuna.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700