Autor: Maarja Kalamas • 2. august 2023

SEB kommunikatsioonijuht: kas PR on „laisa tüdruku töö“?

„Laisa tüdruku tööst“ hakati üle maailma rääkima mõned kuud tagasi. Lühidalt tähendab see seda, et töö ja eraelu on tasakaalus ning panuse eest makstakse õiglast palka, selgitab SEB kommunikatsioonijuht Maarja Kalamas.
SEB kommunikatsoonijuht Maarja Kalamas.

Olen tänavu suvel üle pika aja jälle mentor ühele targale ja tegusale tudengile ning märgates selliseid pealkirju panid need mõtlema, kas ma soovitaks tööd PR-valdkonnas noorele, kes on just oma karjääri alustamas. Milline näeb välja minu igapäev ja kas see kvalifitseerub „laisa tüdruku tööks“?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700