Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 18. juuli 2023

BalticBest 2023 züriiliige: veebikommentaaride lugemine aitab luua häid turundusideid

Tänavuse loovuskonkursi BalticBest žüriiliige ja Horvaatia agentuuri Imago Ogilvy strateegilise planeerimise juht Dina Dretvic rääkis lühiintervjuus muu hulgas, et ammutab inspiratsiooni peamiselt veebikommentaaridest ning inimestelt nende igapäevases keskkonnas.
Dina Dretvic

Kui palju te oma igapäevatöös tehisintellekti kasutate?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700