Autor: Best Marketing • 10. juuli 2023

Meta keelas Eesti ettevõttel logo tõttu üle-euroopalise reklaamikampaania

Eesti elustiilibränd F*rget About Tomorrow, mille eesmärk on anda inimestele julgust elada rohkem tänases ning mitte muretseda homse pärast, planeeris alustada üle-euroopalise reklaamikampaaniaga, et tutvustada oma uut mütside sarja.

Kampaania pidi hõlmama erinevaid platvorme, sealhulgas Meta sotsiaalmeedia platvorme (Facebook ja Instagram), mis olid ühedolulisemad kanalid sihtgrupini jõudmiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700